Neem contact met ons op:     mail   |   whatsapp   |   messenger  |  bellen

Over ons

LATEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN

John & Luc, Triton Baits

Triton Baits, een bedrijf van vader en zoon, is ontstaan vanuit onze passie voor de karpervisserij. Wij kiezen duidelijk voor de natuurlijke boilies, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit ten goede komt voor meerdere soorten vissen.

Het natuurlijk aspect van onze boilies met de daarbij behorende vangsten (en uiteraard ook van anderen) heeft ons doen besluiten om met dit bedrijf te beginnen. De basis van de boilies was al gelegd (met dank aan M&M) en wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst zal uitwijzen dat dit soort aas aan meerdere soorten vissen ten goede komt. Ook zullen de vangsten dankzij onze natuurlijke basis van de boilies niet uitblijven.

We moeten ook zo eerlijk zijn dat er een nadeel kleeft aan dit perfecte natuurlijke product, namelijk de houdbaarheid. Het is logisch dat je deze boilies, waar absoluut geen conserveringsmiddelen in zitten, niet wekenlang buiten de vriezer kunt bewaren. Ondanks dit feit kiezen we er toch voor om dit product op deze wijze te blijven vervaardigen. Met het op de markt brengen van onze natuurlijke boilies kunnen we andere vissers ervan overtuigen dat deze op de lange termijn voor zowel de vissen als de vangst goed uitpakken.

Triton Baits Luc karper 03 Vader en zoon, Triton Baits
TritonBaits-grondstoffen-1 Natuurlijke grondstoffen
Triton Baits Pap karper 02 Gevangen met Hot Orange boilies
ananas boilies Pacif Krill, 1 van de 5 smaken

WAAROM ZIJN WIJ ZO GOED IN WAT WIJ DOEN?

If you have a strong purpose in life, you don't have to be pushed. Your passion will drive you there.
100procent-natuurlijk

NATUURLIJK

Als uitgangspunt voor al onze boilies worden meelsoorten, kruiden en aroma's gebruikt op natuurlijke basis. Zo werken wij ook alleen maar met verse eieren. Door de goede verhoudingen van de natuurlijke producten zijn de boilies door en door van geur en smaak.

De natuurlijke basis van onze boilies zorgt ervoor dat ze inzetbaar zijn voor zowel de instant als de langere sessies. Dit is mede te danken aan de goede verteerbaarheid van onze boilies.

VOORDELIG

Voor een natuurlijke boilie met zoveel ingrediënten en aroma's, zou je verwachten dat daar een hoge prijs per kilo tegenover staat. Integendeel, wij proberen dat onze boilies voor iedereen bereikbaar zijn. Voor een prijs vanaf €6,00 / kg is de verhouding kwaliteit/prijs zeer goed te benoemen.

Met bereikbaarheid bedoelen we dat iedereen bij ons zijn eigen benodigde hoeveelheid kan afnemen. Je kan dus 1 kilo komen halen, of je haalt 50 kilo.

DSC_3422
unieke-mogelijkheden

CUSTOM

Ben jezelf overtuigd van een bepaalde smaak of geur, met goede resultaten, dan is in onderling overleg de mogelijkheid dat we die boilie met onze natuurlijke producten voor je kunnen produceren.

Ook bestaat de mogelijkheid dat je met een bepaalde boilie gevist hebt en bij de tweede afname de hardheid, geur, kleur nog specifieker voor jou aangepast kan worden.

Dit is al mogelijk vanaf lage afnames!

Lees meer