Neem contact met ons op:     mail   |   whatsapp   |   messenger  |  bellen

Teamleden

Onze kanjers
tritonshoot-75

RUBEN VEETMAN

Ruben Veetman

48 Jaar en woon samen met mijn gezin in het mooie Simpelveld. Buiten het karpervissen ga ik ook regelmatig op pad om achter, vooral grote witvissen te jagen. Het assortiment van TritonBaits sluit daar perfect op aan.

LUC JEURISSEN

Luc Jeurissen

Geboren in 1974, woonachtig in Landgraaf samen met mijn vrouw en dochter. Vissen doe ik al vanaf mijn 8ste jaar, al bijna 40 jaar dus, karpervissen al bijna net zo lang. Mijn visserij speelt zich vooral af op de openbare wateren in Nederland en Frankrijk. De onbegaanbare paden zal ik zeker niet schuwen.

tritonshoot-72

 

BAS CHAPIN

Bas Chappin

Ik woon samen met mijn vriendin in Lanaken (België) en ben 34 jaar. Binnen het team van TritonBaits verzorg ik met veel plezier en passie de sociale media. Vissen op karpers staat ook regelmatig op het programma.

tritonshoot-74
tritonshoot-77

MITCH KOSTER

Mitch Koster

22 Jaar en wonend in het zuiden van Limburg. Ik zit sinds 2021 bij het team van TritonBaits. Mijn voorkeur voor de visserij gaat uit naar stromende wateren en de wierrijke putten.

ROBERT VOGTEN

Robert Vogten

Wonend in Susteren, 50 jaar oud en ik vis al vanaf mijn tiende. De eerste jaren viste ik met de vaste hengel, maar al snel alleen nog maar op karper. De laatste jaren vis ik voornamelijk op openbare wateren en op een paar vijvers met een uniek bestand. De omgeving waarin ik vis en verblijf vind ik erg belangrijk, liefst zo natuurlijk mogelijk en ver weg van alle drukte.

tritonshoot-79
tritonshoot-78

BAS HEITZER

Bas Heitzer

Al vrijwel vanaf het begin bij TritonBaits betrokken. Vauit mijn hobby, fotografie, is het super om hun producten vast te leggen op de beeldplaat. Ook het samen sparren en producten ontwikkelen geeft mij een verantwoordelijk gevoel binnen het team. Ik werk graag samen met Luc en John.

IGNACE MAES

Ignace Maes

Ik vis al 15 jaar gericht op karpers, en bevis zowat alle soorten wateren. Van kleine putjes tot grote meren. Van beekjes tot grote kanalen / rivieren. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg.

tritonshoot-73